Avdelning

Fastighetsmäklare

Connect

Vårt mål är att vara byggherrens externa försäljningsorganisation. För oss innebär uppdraget att planera, genomföra och kvalitetssäkra försäljningen från pre-sale till det att nöjda köpare har flyttat in.

Vi arbetar alltid i team. Det gör att vi kan täcka upp för varandra och hålla en hög kvalitetsnivå. Det är också bra mycket roligare att arbeta ihop.

Vi är specialister.

Varför jobba med oss?

På Svensk Nyproduktion har vi samlat ett grupp ambitiösa, kunniga och riktigt trevliga kollegor som trivs ihop, utvecklas tillsammans och ger varandra framgång.

 • Team

  Vi arbetar alltid i team. För att kvalitetssäkra vårt arbete, för att täcka upp för varandra och för att det helt enkelt är roligare.

 • Bara nya bostäder

  Vi säljer bara nya bostäder. Vi går inte på intag, vi arbetar inte med budgivningar. Vi är den externa försäljningsorganisationen för många av Sveriges tongivande byggherrar.

 • Utveckling

  Vi har samlat mycket erfarenhet och kunskap inom Svensk Nyproduktion. Tillsammans gör vi en resa för att bygga vidare på den grunden, genom enskilda utbildningar och gemensamma seminarier.

 • ... och så försöker vi ha lite kul...

  ... mellan varven. AW, konferenser och resor är bra tillfällen att kombinera nytta med mycket nöje.

Rosenborgsgatan 12
169 74 Solna Vägbeskrivning info@svensknyproduktion.se 08-120 165 40 Se sida

Malmö

Malmövägen 11
11133 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Svensk Nyproduktion?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svensknyproduktion.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor